Műanyag tartályok:

– Házi szennyvíz átemelő akna
Esővízgyűjtő tartály
– Vízóra akna
– Végátemelő
Bortartály
– Szüretelő kád
– Halnevelő kád
– Műanyag kármentő edény
– Műanyag tűzi víz tározó
– Műanyag vegyszer tartály
– Egyéb műanyag tartály
– Egyéb műanyag termék
– Úszómedence
​- Speciális műanyag tartály

Tekintse meg kapcsolódó szolgáltatásainkat is!

Mire ügyeljen, ha úszómedencét szeretne?

ÚszómedenceÚszómedencét szeretne, de még nem döntötte el, hogy milyet? Íme, néhány tanács:

• Ha a szabadban építtet medencét, akkor szellőztető, párátlanító rendszerekre nincs szükség, és a víz fűtése is csak télen fontos – feltéve, ha télen is szeretné élvezni a medence nyújtotta előnyöket.

• Az úszómedence építése, tervezése előtt alaposan át kell gondolni, hogy hova szeretné építeni. Körülötte csak füves rész legyen, annak érdekében, hogy ne terhelődjön a tisztítórendszer.

• A fákról, bokrokról lehulló levelek szennyezik a medencét, így fontos szempont a könnyű takaríthatóság.

• Előnyös szélvédett helyre építtetni, mert úgy a hőérzete kellemesebb lesz a vízben lubickolva, és a szél is kevesebb szennyeződést hord a medencébe.

• Emelkedjen ki a környezetéből, így a szélhordalékoknak és a csapadéknak kevésbé van kitéve.

• A talajviszonyokat is figyelembe kell venni.

• Az építési engedélyeket is fontosak. Ha nincs, mihamarabb kérvényezni kell, és csak utána állhat neki a medence építtetésének.

Ha úgy döntött, belevág az úszómedence építtetésének, forduljon hozzánk!

Korszerű szennyvíz rendszer minden igényre

SzennyvíztartályKisebb ingatlannal rendelkezik? Gondolkozott már a szennyvíz rendszerének korszerűsítésén? Nálunk megtalálja a megoldást!

Válassza cégünk mini szennyvíz tartályát, ha egy modern és környezetbarát megoldásra vágyik! Hosszú élettartamú tárolónk megkíméli a betonmedencék bonyolult és kellemetlen karbantartásától. Könnyen beépíthető, praktikus műanyag tartályunk mérete az alacsonyabb szennyvíztermelésű háztartásokhoz igazodik, így nem kell feleslegesen nagy helyet foglalnia a földben, valamint tisztítása is egyszerűbb, sima, nem bordázott, vegyszerálló felülete miatt. Ebből adódóan a későbbi felújítások során, ha bekötteti a csatornahálózatot, tartályunk esővíztárolóként is jó szolgálatot tehet.

Diszkrét, valamint az előírásoknak tökéletesen megfelelő termékünk egyszer és mindenkorra megoldhatja problémáit. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje tanácsunkat! Továbbá a műanyag tartály beépítésében is rendelkezésére állunk!

Telefonáljon még ma, hogy az Ön igényeinek megfelelő tartály minél hamarabb forradalmasíthassa ingatlanja szennyvíz rendszerét!