Galéria

Esővíz tartályok

Jó minőségű, műanyagból készült esővíz tartályaink praktikus és környezetbarát megoldást nyújtanak az esővíz gyűjtéséhez, amely számos előnnyel járhat. Amellett, hogy óvjuk természetes erőforrásainkat, kiadásainkat is jelentős mértékben csökkenthetjük. Attól sem kell tartania, hogy a kertjébe telepített tartály elrontaná az összképet, hiszen ezek a gyűjtők ma már modern formatervezésben, vagy akár a földbe építve is elérhetőek. Ha egyedi igényeihez igazított, méretre szabott esőtartályt rendelne, forduljon hozzánk bizalommal!

Mini szennyvíztartály

Szennyvíztartály telepítése esetén kulcsfontosságú, hogy olyan kapacitású berendezést válasszunk, amely képes a háztartás igényeit kiszolgálni. A 10 m3-nél kisebb mini szennyvíztartályok telepítése nem engedélyköteles, de fontos, hogy szakértők végezzék a kivitelezést. Ha Ön is a tartós, modern megoldások híve, csatlakoztasson mini szennyvíztartályt konyhájához vagy fürdőszobájához! Ha kérdése van, vagy a méret-, illetve helymeghatározásban igényelne segítséget, forduljon hozzánk!

Szennyvíztartály

Strapabíró, a rozsdának és a savas anyagoknak is ellenálló műanyag szennyvíztartály telepítését vállaljuk a csatornahálózattól elvágott ingatlanok, családi házak, nyaralók vagy ipari létesítmények számára. A szennyvíztartályok a beton emésztőgödrök modern alternatívái, kivitelezésük idő- és költséghatékony. Fontos, hogy az előírásoknak megfelelő körülmények között, szakszerűen történjen a telepítés, ezért bízza profikra – keressen elérhetőségeinken!

Úszófedeles bortartály

Szolgáltatásainkkal a bortermelőknek is kedvezünk, hiszen úszófedeles műanyag bortartályainkkal a bor mellékízmentes marad, és hosszú időn keresztül megőrzi minőségét. Az úszófedél segítségével követni tudjuk a szintsüllyedést a tartályban, így a légmentesen tartott bor nem oxidálódik: friss, üde és zamatos marad. A kezelhetőség és a tisztíthatóság szempontjait figyelembe véve is a műanyag tartály tűnik a legkedvezőbb megoldásnak. Ha szeretné sokáig élvezni az elkészített bort minőségromlás nélkül, próbálja ki Ön is úszófedeles bortartályainkat!

Műanyag medence

A vízben való megmártózás ébresztőként és a nap végén, levezetőként is pótolhatatlan élmény. Ha otthonát kiegészítené tetszőleges méretű medencével, de nem szeretné vállalni a komoly medenceépítési munkálatokkal járó felfordulást, anyagi befektetést, akkor a műanyag medence lehet a megoldás. Akár kültérre, akár beltérre tervezett medencéje telepítésével megbízhat minket, mi szívesen megvalósítjuk elképzeléseit. A különleges, bordázott kialakításnak köszönhetően abban sem kell kételkednie, hogy műanyag medencéje sokáig szolgálja majd kényelmét. Böngésszen galériánkban, és rendeljen medencét tetszőleges méretben!

Törzs CSS-el eltüntetve. Itt a forrásban található a CSS kód.