Műanyagtartályok szakértelemmel

Immár közel egy évtizede, 2012 óta foglalkozunk professzionális szinten műanyagtartályok és medencék gyártásával és forgalmazásával. Fő profilunk a műanyagból készült szennyvíztartályok és esővíz tartályok készítése, de idővel termékpalettánkat bővítettük még úszófedeles tömlős bortartályokkal is. De itt sem áll meg a sor, hiszen egyedi elképzelésekhez szabott műanyag tartályokat is gyártunk.

Ügyfeleink személyes preferenciáit figyelembe véve, speciális igényeiknek megfelelő tartályokat is készítünk megfizethető áron.

Minőségi szolgáltatás egy karnyújtásra

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, komoly szakmai tudásra tettünk szert a műanyaghegesztésben is. Munkánkban a DVS irányelveit követjük, és komoly hangsúlyt fektetünk arra is, hogy időről időre képezzük, fejlesszük magunkat. Szakértelmünk nem csupán abból áll, hogy ismerjük a legmodernebb hegesztőanyagokat és műanyag típusokat, de a legkorszerűbb előállítási technikák is a kisujjunkban vannak.

Számunkra minden munka egyben kihívás is, nem teszünk különbséget kis- és nagy volumenű megrendelés között. Minden esetben szakértelmünk legjavát nyújtjuk.

Az ügyfélkéréseket a lehető legrugalmasabban kezeljük, a standard méreteken és formákon túl, egyedi elképzeléseihez és tevékenységi köréhez tökéletesen passzoló tartályokat is elkészítünk.

Ha kérdése van, vagy szeretne többet is megtudni a különféle tartályokról, felkészült munkatársaink készséggel válaszolnak mindenre. Kérje megrendelésére szabott árajánlatunkat még ma! Úszófedeles bortartály, műanyag szennyvíz-  és esővíztartály – bármelyikre is legyen szüksége, velünk csak jól járhat.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Műanyag szennyvíztartályra lenne szüksége? Forduljon hozzánk! http://zsombi-plast.hu/vegatemelo-szennyviz-tartaly/Pinned: 25 Jan 2017
  • Műanyag tartályok gyártásával kapcsolatban forduljon hozzánk Ön is! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 23 Jan 2017
  • Használjon esővízgyűjtő tartályt, nem csak környezettudatos választás, hanem spórolási lehetőség is http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 10 Jan 2017
  • Az esővíz összegyűjtésével megtakaríthatja az öntözés költségeit. http://zsombi-plast.hu/Pinned: 6 Jan 2017
  • Minőségi műanyag tartályokért keressen minket! http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 18 Dec 2016
  • A forrógázos hegesztést elsősorban a vastag falú alkatrészekhez alkalmazzák! http://zsombi-plast.hu/szolgaltatasok/Pinned: 10 Dec 2016
  • Korszerű szennyvíz rendszerünk kielégít minden igényt! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 6 Dec 2016
  • Úszómedence építtetésénél sok dologra oda kell figyeljen! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 29 Nov 2016
  • Műanyagtartály-gyártás, minőségi kivitelezésben! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 24 Nov 2016
  • Szennyvízátemelő aknák forgalmazásával is foglalkozunk! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 17 Nov 2016