Galériánk

Esővíz tartályok

Jó minőségű, műanyagból készült esővíz tartályaink praktikus és környezetbarát megoldást nyújtanak az esővíz gyűjtéséhez, amely számos előnnyel járhat. Amellett, hogy óvjuk természetes erőforrásainkat, kiadásainkat is jelentős mértékben csökkenthetjük. Attól sem kell tartania, hogy a kertjébe telepített tartály elrontaná az összképet, hiszen ezek a gyűjtők ma már modern formatervezésben, vagy akár a földbe építve is elérhetőek. Ha egyedi igényeihez igazított, méretre szabott esőtartályt rendelne, forduljon hozzánk bizalommal!

Mini szennyvíztartály

Szennyvíztartály telepítése esetén kulcsfontosságú, hogy olyan kapacitású berendezést válasszunk, amely képes a háztartás igényeit kiszolgálni. A 10 m3-nél kisebb mini szennyvíztartályok telepítése nem engedélyköteles, de fontos, hogy szakértők végezzék a kivitelezést. Ha Ön is a tartós, modern megoldások híve, csatlakoztasson mini szennyvíztartályt konyhájához vagy fürdőszobájához! Ha kérdése van, vagy a méret-, illetve helymeghatározásban igényelne segítséget, forduljon hozzánk!

Szennyvíztartály

Strapabíró, a rozsdának és a savas anyagoknak is ellenálló műanyag szennyvíztartály telepítését vállaljuk a csatornahálózattól elvágott ingatlanok, családi házak, nyaralók vagy ipari létesítmények számára. A szennyvíztartályok a beton emésztőgödrök modern alternatívái, kivitelezésük idő- és költséghatékony. Fontos, hogy az előírásoknak megfelelő körülmények között, szakszerűen történjen a telepítés, ezért bízza profikra – keressen elérhetőségeinken!

Úszófedeles bortartály

Szolgáltatásainkkal a bortermelőknek is kedvezünk, hiszen úszófedeles műanyag bortartályainkkal a bor mellékízmentes marad, és hosszú időn keresztül megőrzi minőségét. Az úszófedél segítségével követni tudjuk a szintsüllyedést a tartályban, így a légmentesen tartott bor nem oxidálódik: friss, üde és zamatos marad. A kezelhetőség és a tisztíthatóság szempontjait figyelembe véve is a műanyag tartály tűnik a legkedvezőbb megoldásnak. Ha szeretné sokáig élvezni az elkészített bort minőségromlás nélkül, próbálja ki Ön is úszófedeles bortartályainkat!

Műanyag medence

A vízben való megmártózás ébresztőként és a nap végén, levezetőként is pótolhatatlan élmény. Ha otthonát kiegészítené tetszőleges méretű medencével, de nem szeretné vállalni a komoly medenceépítési munkálatokkal járó felfordulást, anyagi befektetést, akkor a műanyag medence lehet a megoldás. Akár kültérre, akár beltérre tervezett medencéje telepítésével megbízhat minket, mi szívesen megvalósítjuk elképzeléseit. A különleges, bordázott kialakításnak köszönhetően abban sem kell kételkednie, hogy műanyag medencéje sokáig szolgálja majd kényelmét. Böngésszen galériánkban, és rendeljen medencét tetszőleges méretben!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Műanyag szennyvíztartályra lenne szüksége? Forduljon hozzánk! http://zsombi-plast.hu/vegatemelo-szennyviz-tartaly/Pinned: 25 Jan 2017
  • Műanyag tartályok gyártásával kapcsolatban forduljon hozzánk Ön is! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 23 Jan 2017
  • Használjon esővízgyűjtő tartályt, nem csak környezettudatos választás, hanem spórolási lehetőség is http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 10 Jan 2017
  • Az esővíz összegyűjtésével megtakaríthatja az öntözés költségeit. http://zsombi-plast.hu/Pinned: 6 Jan 2017
  • Minőségi műanyag tartályokért keressen minket! http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 18 Dec 2016
  • A forrógázos hegesztést elsősorban a vastag falú alkatrészekhez alkalmazzák! http://zsombi-plast.hu/szolgaltatasok/Pinned: 10 Dec 2016
  • Korszerű szennyvíz rendszerünk kielégít minden igényt! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 6 Dec 2016
  • Úszómedence építtetésénél sok dologra oda kell figyeljen! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 29 Nov 2016
  • Műanyagtartály-gyártás, minőségi kivitelezésben! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 24 Nov 2016
  • Szennyvízátemelő aknák forgalmazásával is foglalkozunk! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 17 Nov 2016