3 szeptember 2021
 szeptember 3, 2021
műanyag bortartályok
Kategória: Blog

A műanyag bortartályok előnyeiről

A polipropilénből készült bortartályok több szempontból is előnyösek. Ha tárolásra vagy szállításra keres megfelelő megoldást, érdemes ezt számításba vennie.

Hosszú élettartam, egyszerű tisztán tarthatóság, könnyű mozgathatóság. Csak néhány pozitív tulajdonsága a polipropilén bortartályoknak, amik népszerűsége már egy ideje töretlen, méltán, hiszen sokoldalú a felhasználhatóságuk, ráadásul kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon.

Mivel ezek a típusok rendkívül jól ellenállnak a különféle vegyi anyagoknak, ezért hosszú élettartamuk is garantált. Hőtartásuk kiváló, ellenállóak a magasabb hőterheléssel szemben, miközben teljesen légmentes tárolást tesznek lehetővé, így sokáig élvezheti a friss bor zamatát mindenféle idegen szag, íz nélkül.

Egyszerűen tisztán tarthatóak, könnyen mozgathatóak


Az egyszerű kezelhetőség és a hatékony tisztán tarthatóság is a műanyag bortartályok mellett szól. Takarításukhoz csak némi forró víz kell. Üres állapotukban sem kell kénezni ezeket, mint ahogy nincs szükség más speciális kezelési módokra sem.

Kis súlyuk miatt könnyen mozgathatóak, így szállításkor a fel- és lerakodásuk sem annyira megterhelő, mint az acéltartályoké.

Műanyag bortartályt több méretben is rendelhet. Az úszófedeles tömlős bortartályok praktikusak és a bor légmenetes tárolásához már nem lesz szüksége egyéb kiegészítőkre, hiszen a megfelelő tömlő és pumpa már adott a tartályhoz.

Ha megfogadja a tanácsunkat, csak olyan műanyag bortartályt használ, ami megfelel az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet előírásainak, illetve rendelkezik a szükséges engedélyekkel.

Comments are closed.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Műanyag szennyvíztartályra lenne szüksége? Forduljon hozzánk! http://zsombi-plast.hu/vegatemelo-szennyviz-tartaly/Pinned: 25 Jan 2017
  • Műanyag tartályok gyártásával kapcsolatban forduljon hozzánk Ön is! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 23 Jan 2017
  • Használjon esővízgyűjtő tartályt, nem csak környezettudatos választás, hanem spórolási lehetőség is http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 10 Jan 2017
  • Az esővíz összegyűjtésével megtakaríthatja az öntözés költségeit. http://zsombi-plast.hu/Pinned: 6 Jan 2017
  • Minőségi műanyag tartályokért keressen minket! http://zsombi-plast.hu/tartalyok/Pinned: 18 Dec 2016
  • A forrógázos hegesztést elsősorban a vastag falú alkatrészekhez alkalmazzák! http://zsombi-plast.hu/szolgaltatasok/Pinned: 10 Dec 2016
  • Korszerű szennyvíz rendszerünk kielégít minden igényt! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 6 Dec 2016
  • Úszómedence építtetésénél sok dologra oda kell figyeljen! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 29 Nov 2016
  • Műanyagtartály-gyártás, minőségi kivitelezésben! http://zsombi-plast.hu/Pinned: 24 Nov 2016
  • Szennyvízátemelő aknák forgalmazásával is foglalkozunk! http://zsombi-plast.hu/termekek/Pinned: 17 Nov 2016