Műanyag medence

Bővebben a műanyag medencékről

Anyaguk polipropilén (műanyag), felületük csúszásmentes réteggel bevont. Mindegyik kiváló ellenállója a különböző vegyszereknek, egyéb külső behatásoknak (időjárás). Masszív kivitelezésüknek és gyors beépíthetőségüknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Az áruk kedvező, számos méret és forma közül válogathat. Álmodjon meg bármilyet, mi valóra váltjuk elképzeléseit!

Azt gondolja, hogy a műanyag nem túl stabil vagy időtálló? Téved. A medencék falait úgynevezett bordákkal erősítjük a tartósság érdekében. Ezek mind speciális hegesztéssel készülnek, így szilárdságuk kiváló, emellett vízzáró tulajdonsággal is rendelkeznek. A legtöbb kültéri beépítés alkalmával a terepszint alá helyezzük el a műanyag medencéket. Célszerű olyan helyet kiszemelni erre, ami rendszerint napos helyen van (leginkább délelőtt süsse a Nap), és könnyen megközelíthető. Természetesen a medencéket beltéri használatra is szívesen elhelyezzük, ha arra van igény.

Minden vágya egy úszómedence? Bővebben informálódna ezzel kapcsolatban? Itt megteheti!

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Váltson korszerű rendszerre, hívjon minket!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Szolgáltatásaink között szerepel a műanyag megmunkálás, melyre szakszerű kivitelezéssel kerül sor! http://zsombi-plast.hu/szolgaltatasok/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Színvonalas szolgáltatást nyújtunk!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, ha saját medencét építtetne otthonában! http://zsombi-plast.hu/termekek/

  Pinned: 22 Jul 2016
 • Válassza Ön is a mi kínálatunkat!

  Pinned: 20 Jul 2016
 • Műanyag tartály

  Pinned: 11 Jun 2015