Házi szennyvízátemelő akna szállítás

Megbízható szennyvíz átemelő aknára van szüksége?

A régi beton szennyvíz medencék sok szempontból elavultak már. A beton nem ellenáll huzamosabb ideig a szennyvíznek, ennek következtében szerkezeti károsodás léphet fel az aknában. Ezzel az a probléma, hogy a javításhoz elég kellemetlen körülmények között kell tevékenykednünk, illetve a csere is nehézkesen megoldható. A beton szennyvíz gyűjtő alján leülepedő szennyeződésektől is igen nehéz megszabadulni.

A műanyag szennyvíz átemelő aknák ezzel szemben számos előnnyel rendelkeznek. Kialakításuknak és homorú kiképzésű aljuknak köszönhetően a szennyeződések nem képesek akkora mértékben letapadni, mint beton társaiknál. Az anyaguk tökéletesen megfelel ennek a célnak, hiszen tökéletesen vízzáróak. Ezáltal az élettartamuk sokszorosa a betonból kialakított daraboknak. A műanyag szennyvíz átemelő aknák mellett szól továbbá a könnyű összeszerelés, valamint a rendkívül alacsony beépítési költség.

Vásároljon tőlünk szennyvíz átemelő aknát és korszerűsítse otthona szennyvíz rendszerét! Az általunk forgalmazott termékek magas minőségben készülnek, hogy Önt akár évtizedekig is kiszolgálhassák! Válassza a megbízhatóságot, válassza a mi szennyvíz átemelő aknáinkat!

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Váltson korszerű rendszerre, hívjon minket!

  Pinned: 16 Aug 2016
 • Szolgáltatásaink között szerepel a műanyag megmunkálás, melyre szakszerű kivitelezéssel kerül sor! http://zsombi-plast.hu/szolgaltatasok/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Színvonalas szolgáltatást nyújtunk!

  Pinned: 3 Aug 2016
 • Forduljon hozzánk, ha saját medencét építtetne otthonában! http://zsombi-plast.hu/termekek/

  Pinned: 22 Jul 2016
 • Válassza Ön is a mi kínálatunkat!

  Pinned: 20 Jul 2016
 • Műanyag tartály

  Pinned: 11 Jun 2015